25 Nov 2011

"My Craft Garden 1st Giveaway"


Assalamualaikum para bloggers sekalian.... ;p bertemu lagi kita dlm rancangan gila2 GA..hihi x tau la nape semenjak dua ni syok pulak join GA..walaupun kadar kemenangan tu setakat ni hanya macam sekali seumur hidup (huhu...dh mcm nyawa2 ikan jer betapa tipisnya harapan), tapi semangat dgn kata2 "belum try belum tau", jadi atie gagahkan jugak join apa2 GA je yg sempat dirembat hehehe..

My Craft Garden ni blog milik seorg crocheter (mcm atie la, tp dia much more expert la than me..hehe), yg buat 1st GA ni sbb meraikan perubahan nama blog drpd yg asal (Mamaleesya@home) kpd MCG ni la..kenapa dia tukar? haa..sgtlah tragis ceritanya..alkisahnya blog lamanya diserang virus..tapiiii..itu bukanlah penghalang utk mamaleesya utk terus bercrochet & mendptkn kembali peminat2 & followers sblm ni kan kan? hehe...oh ya, GA ni juga dirancang khas sempena ulangtahun perkahwinannya dgn suami terchenta yg ke-4 
genap 17 Nov 2011 yg lalu...

we go right away to syarat2 GA:

  1. Mesti ada blog sendiri atau facebook <-- oh..ini la blog atie.. Crochet Gadis Pekan ;p
  2. Buat satu entry ringkas bertajuk "My Craft Garden 1st Giveaway" dan copy banner giveaway kat atas tu and then link kan ke entry ni ...kalau tak ada blog, war-war kan sahaja tentang giveaway ni di wall FB anda dan kalau boleh tag lah beberapa orang besfren anda ye... <-- banner GA yg tlh di'copy' & di'link' ke entry GA mamaleesya ada kt atas tu yer.. ;p 
  3. Sila tinggalkan komen beserta dengan email anda supaya senang saya nak hubungi kalau terpilih sebagai pemenang nanti... <--- ameeennnn...dh tinggalkan komen yg bernas & email hehe..
  4. Kena follow ke? hehe...tak kisah, terpulang lah nak follow ke tak....(kalau nak, follow lah seikhlas hati ye...:) <-- i dh lama follow you ;p
  5. Opps...untuk yang tinggal di Malaysia sahaja ye....(senang nak pos hadiah nanti...;) <-- hehe nk COD pun boleh ;p mmg i kat klang valley, m'sia je ni..
  6. Tarikh tutup giveaway adalah pada 17 Disember 2011 tepat jam 12.00 tengah malam... <-- hari ni baru 25 Nov 2011 jam 2.27 am..oh sempat sgt nk join hihihi...
Jom tgk hadiah plak...of course la item2 crochet kan.. ;p

comey yg amat kan? ;p

Mamaleesya akan pilih secara random 2 org pemenang bertuah & part yg plg bestnya, pemenang boleh pilih salah satu (1) hadiah dari 3 hadiah di atas dan boleh demand warna favourite sendiri tau ;) Pemenang akan dpt hadiah BONUS lagi MISTERI jika jadi follower MCG ;p jadi..apa tunggu lagi...serangggggggg!! 


-------
No.: 8
RESULT: +ve
-------

2 comments:

lia said... [Reply to comment]

oraitt atie, lulus!tq for join n wish u gud luck dear!:))

Jeff Hardy said... [Reply to comment]

nice post. Now you can use this indian companies directory to promote metal crafts import & export business.

Post a Comment